Mulakan kehidupan baru anda dengan Pasport Turki baru dalam masa 3 bulan!

Sebagai salah satu Syarikat Terpulang Teratas untuk Penasihat Pelaburan untuk Turki, kami telah menyerahkan 400+ pasport kepada pelanggan kami dengan ahli pakar penasihat pakar pasukan. Perkhidmatan jaminan wang balik kami menarik ramai orang dari beberapa negara sejak 2015 . Jangkau kami sekarang untuk mengetahui lebih lanjut!

Kewarganegaraan Turki yang Mudah

* Pelaburan Rendah: Bermula pada $ 250.000
* Tiada Keperluan: Tiada Imigresen, Tiada Bahasa Diperlukan
* Proses Selamat: Proses Pemilikan Secepat dan Cepat
* Kepemilikan Percuma: Hak Memilikan Hartanah
* Sewa Mudah: Prospek Sewa hebat

adalah sebahagian daripada Manfaat Utama Kewarganegaraan Turki oleh program Pelaburan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai 21 Faedah Utama sampai sekarang.

    Turki adalah:
  • Negara yang berkembang dengan 82 + Juta Penduduk
  • Negara Selamat, Pasport yang Kuat! Akses kepada 115 negara tanpa visa
  • Terhubung dengan Eropah, Timur Tengah, Afrika dan Asia dengan mudah
  • Mudah dan Sistem Pemilikan Hartanah Percuma-Terhubung tanpa risiko!
Jangkau kami melalui Whatsapp Jangkau kami melalui E-mel


Kenapa Turki?

Campuran cengkaman yang luar biasa dan tidak dapat diingati, Turki lebih banyak daripada jambatan yang menghubungkan Timur dan Barat. Negara ini menggabungkan kesan dari Mediterranean, Asia Tengah, Timur Tengah, dan Balkan. Dengan populasi 82+ juta orang, Turki adalah destinasi popular untuk tujuan rekreasi dan perniagaan. Prestasi Turki selama beberapa dekad telah membawa kestabilan makroekonomi dan peningkatan pekerjaan dan pendapatan.


Kewarganegaraan oleh Pelaburan Hartanah Turki

Kelebihan Kewarganegaraan oleh Pelaburan di Turki dengan Pelaburan Hartanah $ 250.000

#1

Tiada Penghalang Bahasa

Tidak ada keperluan bahasa Kewarganegaraan oleh Pelaburan di Program Turki

#2

Sistem yang sama

Tidak ada perbezaan antara pelabur Turki dan asing, yang semuanya sama dengan hak dan transaksi dengan kemudahan kepada pelabur asing

#3

Kuasa Pasport

Apabila anda melihat kepada Penilaian Indeks Pasport, Pasport Turki adalah pasport ke-39 terkuat di dunia dengan 115 negara bebas visa

#4

Pelaburan Rendah

Program Kewarganegaraan oleh Pelaburan di Turki bermula dengan jumlah pelaburan harta $ 250.000


#5

Sumber dana

At the Program of Citizenship by Investment in Turkey, there is no need for showing the resource of funds


#6

Syarat-syarat yang Santai

Pada Program Kewarganegaraan oleh Pelaburan di Turki, tiada latar belakang perniagaan dan latar belakang pendidikan yang diperlukan untuk langkah permohonan


#7

Pendidikan Percuma

Terdapat sistem pendidikan percuma di Turki termasuk semua keperluan pendidikan primer, sekolah menengah dan universiti ahli keluarga anda


#8

Kesihatan Percuma

Selepas menjadi warganegara, semua perkhidmatan kesihatan dan keperluan penjagaan kesihatan adalah percuma di TurkiKami berada di sini untuk berkhidmat untuk semua keperluan dan pertanyaan anda mengenai Pasport Turki, Paspor Turki, Kewarganegaraan Turki, Kewarganegaraan Turki, Kewarganegaraan Turki oleh Pelaburan, Kewarganegaraan Turki oleh Investasi, Warga Turki, Warga Turki, Bagaimana untuk mendapatkan Kewarganegaraan Turki, Cara Mendapatkan Turki Kewarganegaraan, Kebangsaan Turki untuk Pakistani, Kebangsaan Turki untuk India, Kebangsaan Turki untuk Cina, Pasport Turki dengan Pelaburan, dan Pelaburan dalam topik Turki.

Penyampaian Syarikat Kewarganegaraan melalui Maklumat Pelaburan

Perkhidmatan Dipercayai

Sejak 2015, sebagai Grow IN EMEA Investment Services, matlamat utama kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan kami di seluruh dunia. Kesan kami adalah untuk bercakap lebih kuat daripada perkataan kami.

210+

Keluarga Disokong

Kami menyokong beberapa keluarga untuk pelaburan hartanah mereka di Turki.

400+

Surat Ikatan yang Dibekalkan

Sejak 2015, kami menyiapkan 400+ transaksi dan menyerahkan kepada pelanggan kami.

10+

Bandar yang berbeza

Kami juga membantu pelanggan kami dengan mencari kes pelaburan yang betul di bandar-bandar yang berbeza di Turki.

30+

Kebangsaan yang Disokong

Negara yang berbeza, cerita yang berlainan. Sejak 2015, kami berjaya menyelesaikan lebih daripada 30+ negara kewarganegaraan yang berbeza bagi Turki.

Testimoni Pelanggan dan Rujukan

“Selamat melabur di Turki, negara yang indah! Saya juga bernasib baik untuk bertemu dan berbincang dengan pasukan yang berpengalaman di sini, ketika kami mengendalikan semua langkah yang diperlukan dengan cepat!”

Mr. Kamal B.

Turkey Citizenship Saudi Arabia( Pemilik Rumah di Istanbul )

“Membuat penyelidikan terperinci dan menemui syarikat Easy Turkish Citizenship, kami bertemu secara peribadi di Istanbul dan melawat beberapa tempat. Mereka membimbing saya pada keputusan saya di Yalova.”

Ms. Nada H.

Turkey Citizenship Iraq ( Pemilik Hartanah di Yalova )

“Selamat bertemu dan bekerjasama dengan perkhidmatan yang dipercayai! Mencari rumah musim panas untuk berehat di tepi pantai dan pasukan ini membantu saya banyak untuk pembelian pembelian saya.”

Mr. Tareq K.

Turkey Citizenship Jordan ( Pemilik Rumah Musim Panas di Bodrum )

“Saya membuat beberapa pelaburan di Turki dan gembira memprosesnya sebagai aplikasi kewarganegaraan. Percayalah orang-orang itu, mereka membimbing anda dengan betul pada keputusan pelaburan anda.”

Mr. Dudhakari Iyarham

Turkey Citizenship Jordan ( Pemilik tanah di Cuisines )

“Selamat bertemu dan bekerjasama dengan EasyTurkishCitizenship.com dengan perkhidmatan jaminan wang balik! Saya mendapat pasport baru saya kurang dari 6 bulan!”

Mr. Brad Bai

Turkey Citizenship Jordan ( Pemilik Hartanah di Istanbul )

“Terima kasih kepada VIP dan Perkhidmatan Cepat dari Easy Turkish Citizenship, mereka telah berpengalaman dan membimbing saya benar-benar atas semua keputusan mengenai pelaburan untuk Pasport Turki.”

Mr. Gery Chenxi

Turkey Citizenship Jordan ( Pelabur Komersil di Istanbul )